Sterren

Monique blikt terug op liefdesreünie met André

Monique Westenberg blikt terug op het moment dat zij en André opnieuw beseften dat ze voor elkaar bestemd zijn. Op Curaçao hervonden ze de liefde en het lijkt op deze foto er dan ook vanaf te spatten…

“The cost of not following your heart, is spending the rest of your life wishing you had”, is de mooie quote die ze bij de onderstaande foto zet. Vrij vertaald: “De prijs die je betaalt voor het niet volgen van je hart, is je leven lang blijven wensen dat je dat wel had gedaan.”

Ze vervolgt: “Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. Ik houd van jou.”

Vonk

In februari 2020 waren Andre Hazes, zijn toenmalige vriendin Bridget Maasland, Monique Westenberg en zoontje André allemaal op Curaçao te vinden. Monique vertelde eerder al in LINDA. over het moment dat ze elkaar weer tegenkwamen. “We hadden afgesproken op het strand, zodat André onze zoon Dré kon ophalen”, zei ze over de vakantie in februari. “Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bam, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over.”

Ze zei dat het hetzelfde gevoel was als de eerste keer dat ze lang met André belde. “Wij liggen zo een tijdje te kletsen en ineens, bam, voel ik een schok. En precies op dat moment zegt hij: ‘Voelde je dat?’ Bleek hij dus exact hetzelfde te hebben gevoeld aan de andere kant van de lijn.”

“Wij hebben gewoon zo’n sterke aantrekkingskracht dat het letterlijk knettert”, zei ze in het tijdschrift. “En op het strand gebeurde dat dus weer. Echt waar, tijdens de omhelzing wist ik genoeg. Die was anders dan al die keren dat hij thuis was geweest om André jr. op te halen.”

Monique en André zijn inmiddels alweer vier maanden terug bij elkaar.