Sterren

Monique daagt André uit met foto

Monique Westenberg is werkelijk smoorverliefd op haar vriend André Hazes. Op Instagram deelt ze wat er door haar heen gaat als André haar bij haar kont pakt…

“Ik krijg vlinders in mijn buik als je me bij mijn kont pakt en me kust”, schrijft Monique op Instagram. Dit doet ze bij een foto van André op een stoeltje op een zomerse locatie.

Uiteraard kan André het niet laten om op hilarische wijze te reageren. Hij verdraait haar woorden en schrijft: “Ik krijg vlinders in mijn buik als je mijn kont kust en me pakt.”

Volgers vinden het prachtig en laten dat massaal weten. “Het mooiste gevoel ooit”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Ook Kirsten Schilder laat met een aantal hartjes weten het liefdevolle gebaar te waarderen.

Vakantie

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg genieten duidelijk enorm van hun vakantie. De tortelduifjes plaatsten eerder nog een foto waar het geluk vanaf spat… Ook in de bovenstaande video is te zien hoe leuk de drie het samen hebben.

De zanger deelde de onderstaande foto met als bijschrift enkel een hartje. Iedereen kan zien dat de twee waanzinnig in hun nopjes zijn en dat hun glimlach van oor tot oor echt is.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on