Sterren

Monique EN Bridget feliciteren zoontje Roxeanne Hazes

Fender, het 2-jarige zoontje van Roxeanne Hazes, wordt vandaag op zijn verjaardag niet alleen in de watten gelegd door zijn ouders, hij krijgt ook nog eens heel veel felicitaties op social media. En daar zitten ook twee opmerkelijke namen tussen: Monique, de vriendin van André Hazes EN zijn ex Bridget Maasland!

Monique schrijft in haar story op Instagram bij een foto van haar zoontje met Fender: “Hieperdepiep hoera! Ons heerlijke neefje is vandaag 2 jaar geworden.”

Roxeanne en haar vriend Erik delen de story van Monique! Rox schrijft er een groot hartje bij:

en Erik zet er 2x “Gang” bij:

Bridget Maasland, die een kortstondige relatie met haar broer heeft gehad en het nog altijd heel goed kan vinden met Rachel Hazes, reageert op de post van Roxeanne waarop een foto van de jarige job is te zien met een auto die hij van de buren heeft gekregen. “Top cadeau”, schrijft Bridget erbij en ze reageert ook bij de verjaardagspost van Rox.

Verzoening?

Het lijkt erop dat André en Roxeanne Hazes heel voorzichtig weer toenadering zoeken tot elkaar. Eind vorige maand verrasten Rox en Monique vriend en vijand met een post dat de neefjes elkaar eindelijk voor het eerst hebben gezien. “Rijkdom”, schreef Monique bij de foto. En de zus van haar grote liefde André reageerde met: “Dankbaar” en een prachtig rood hartje. De vriend van Roxeanne Hazes wilder er toen niet veel over kwijt. “Ik hoef er verder niks over te zeggen. Ik denk dat de foto van de twee neefjes voor zichzelf spreekt.” De hartverwarmende foto kon rekenen op talloze reacties van bekende en onbekende volgers. Zo valt er te lezen: “Dit maakt mijn hele dag goed! Wat ontzettend fijn!” Een ander: “Zo blij voor jullie, ik zit met tranen in m’n ogen”.

Het ging jaren geleden mis tussen broer en zus, toen de zanger een relatie kreeg met de 16 jaar oudere Monique. Zowel Rachel als Roxeanne zouden niet achter deze relatie hebben gestaan. Die kou is inmiddels tussen Monique en Roxeanne in ieder geval duidelijk uit de lucht!

View this post on Instagram

Rijkdom 🍀

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on