Sterren

Monique ontroert met emotioneel eerbetoon

De vriendin van André Hazes staat emotioneel stil bij haar beste vriendin Rachelle die ernstig ziek is geweest. Haar eerbetoon raakt een gevoelige snaar bij haar volgers.

Op Instagram post Monique een paar foto’s waarop ze samen met haar bestie is te zien en schrijft erbij: “Lieve mooie Rachelle! Zowel letterlijk als figuurlijk ben je mijn langste vriendin. Ik heb je vanaf jouw geboorte in mijn armen mogen houden en in mijn hart gesloten en daar ga je nooit meer uit. Ik heb je zien ontwikkelen van onzekere mooie meid naar een prachtige volwassen vrouw en mama. Wat hebben we leuke mooie fijne momenten mogen beleven in de afgelopen jaren. Met een lach en een traan.

Het afgelopen jaar heb je zo keihard geknokt tegen die kanker ziekte en laten zien wat een levenslust je hebt, wat beloond is met een schoon lijf, prachtige mooie nieuwe haren en twee lekkere nieuwe tieten die je aan zowel een rotperiode als aan een nieuw begin zullen laten denken. Over de laatste foto die ik post was je heel onzeker of ik hem wel mocht plaatsen, want nu zou écht iedereen je zien zonder je pruik. Maar kijk eens hoe prachtig je bent!

Lieve Rach, ik hoop samen met jou en onze kindjes nog heel veel mooie momenten mee te mogen maken. Op naar de volgende 30 jaar! Ik ben Focking trots op jou!!!! Lobi joe ❤️”

Het prachtige eerbetoon maakt ontzettend veel indruk en haar bekende volgers, onder wie Chantal Janzen, Roxeanne Hazes en Ellemieke Vermolen, reageren met een ❤️” Ook Rachelle reageert en laat weten: “Monique, onze vriendschap is in zowel pieken als dalen goud waard 🤍 We kunnen met onze handjes in de lucht op een festival staan, maar je hebt ook mijn hand(jes) vastgehouden wanneer ik dat het hardst nodig had. Bedankt lieve vriendin. Lobi for ever. Ps. gelijk trek in zo’n pannenkoek.”

View this post on Instagram

Lieve mooie Rachelle! Zowel letterlijk als figuurlijk ben je mijn langste vriendin 😋. Ik heb je vanaf jouw geboorte in mijn armen mogen houden en in mijn hart gesloten en daar ga je nooit meer uit. Ik heb je zien ontwikkelen van onzekere mooie meid naar een prachtige volwassen vrouw en mama. Wat hebben we leuke mooie fijne momenten mogen beleven in de afgelopen jaren. Met een lach en een traan. Het afgelopen jaar heb je zo keihard geknokt tegen die kanker ziekte en laten zien wat een levenslust je hebt wat beloond is met een schoon lijf, prachtige mooie nieuwe haren en twee lekkere nieuwe tieten die je aan zowel een rot periode als aan een nieuw begin zullen laten denken. Over de laatste foto die ik post was je heel onzeker of ik hem wel mocht plaatsen, want nu zou écht iedereen je zien zonder je pruik. Maar kijk eens hoe prachtig je bent! Lieve Rach, ik hoop samen met jou en onze kindjes nog heel veel mooie momenten mee te mogen maken. Op naar de volgende 30 jaar! Ik ben Focking trots op jou!!!! Lobi joe ❤️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on