Sterren

Monique verstoort opnieuw nachtrust André Hazes

André Hazes is er klaar mee. Op zijn Instagram Stories deelt hij enkele video’s waarop te horen is hoe zijn vriendin Monique zijn nachtrust verstoort. Hij grijpt dan ook in…

“Terug van weggeweest”, schrijft de zanger bij een fragment vanuit bed. Hierin is te horen hoe Monique de pannen van het dak snurkt. In de video bovenaan deze pagina is het te horen. Luister en huiver.

André moet op een gegeven moment wel wat van zich laten horen om toch nog wat slaap te kunnen pakken. “Klaar mee”, schrijft hij dan ook bij een video, waarin hij tegen Monique zegt: “Schat, je snurkt…” Het wordt stil. “Dankje”, hoor je André daarna nog fluisteren.

Wat voorafging…

De Leef-zanger deelde de laatste jaren al vaker snurkfragmenten van zijn grote liefde. Ook in maart, vlak na zijn liefdeshereniging met Monique, gaf hij aan dat het weer raak was.

“Dames en heren… Weer…” schreef hij toen op Instagram bij een fragment. “Dit is die knappe, lief voor de medemens, liever nog voor hondjes, bijzondere Monique. Zij snurkt gewoon als een bouwvakker die na 24 dagen achter elkaar volle bak werken in het cement, gipsen muren, vloeren verwijderen en asbest eindelijk thuis is en kan relaxen.”

“Ik zeur voor de rest niet hoor”, vervolgd hij. ” Ze maakt veel goed. Maar denk dat Dre zijn kamer, waar hij toch niet ligt, mijn kamer gaat worden. Gewoon voor het feit dat we heel graag 100 willen worden samen…” schreef hij bij een volgend filmpje.