Sterren

Monique over wel of niet in beeld brengen Dré Junior

Monique Westenberg heeft samen met André Hazes onlangs besloten om hun zoontje, André Junior, niet meer zo herkenbaar op foto’s of video’s te delen. Voor de camera van Shownieuws legt ze nu uit waarom dat precies is.

Zo vertelt Monique: “Wij hebben er samen voor gekozen om hem iets minder in beeld te doen van de voorkant van zijn gezichtje. Op social media doen we hem van de zijkant of de achterkant of we doen een brilletje op. We gaan hem niet meer helemaal afschermen, maar dat hele herkenbare willen we er wel afhouden. Hij had er een beetje last van.”

Dré Junior begon namelijk herkend te worden door oudere kindjes en die begonnen hem voor te trekken. “Hij weet helemaal niet waarom. En als hij bijvoorbeeld met de oppas weg is, of met mijn ouders weg is, die dan niet herkend worden, kan hij gewoon zijn wie hij is.”

En dat hij door zijn ouders uit beeld wordt gelaten, begint nu al zijn vruchten af te werpen. “Ja ik merk nu al dat er mensen zijn die zeggen ‘O, wat is hij veranderd!'”, aldus Monique. In de video hierboven is haar hele uitleg te zien over de privacy-beslissing.

Kledinglijn

Monique ontwikkelt zich steeds meer tot een zakenvrouw! Deze woensdag kwamen in een dierentuin haar kledingontwerpen tot leven bij de fotoshoot van haar stoere jongenscollectie. En … ook kleine Dré was erbij! Monique is dolblij dat haar droom tot leven komt.  Eerder dit jaar maakte ze bekend dat ze met haar nieuwe uitdaging aan de slag gaat. Ze deelt regelmatig leuke kiekjes achter de schermen.

View this post on Instagram

🐞

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on