Sterren

Monique Westenberg over grote impact breuk met André Hazes

Monique Westenberg heeft een zeer persoonlijk en exclusief interview gegeven aan Shownieuws over haar relatie met André Hazes, hun tijdelijke breuk, de hectische periode die daarop volgde en natuurlijk over hun zoontje André Junior. Ook spreekt Monique enthousiast over haar eigen, gloednieuwe kledinglijn! Aan Anouk Smulders doet ze nu voor de camera háár verhaal, inclusief alle hoogte- en dieptepunten.

De relatie van Monique met André Hazes was op z’n zachtst gezegd stormachtig te noemen. En kleine Dré dreigde de dupe van dit alles te worden. Zo vertelt ze over haar dieptepunt, vorig jaar zomer, het volgende: “We zaten in een nieuw huis en alles, en ik was maar de mensen aan het ontvangen die nog aan het klussen waren en de tuin aan ‘t doen waren, en je hebt nog een kindje. En hij leefde gewoon helemaal apart. Hij was bezig met zichzelf, toen heb ik me heel erg eenzaam gevoeld. Echt, heel verdrietig was ik.”

Wat haar ook verdrietig maakt, is dat André de eerste drie jaar van zijn zoontje heeft gemist. “Daar hebben we het ook over hoor. Tuurlijk was hij er, maar niet helemaal bewust. Hij werd in één keer een grote artiest en kreeg allerlei aandacht en van allerlei kanten werd er aan hem getrokken.”

In het openhartige gesprek met Monique vertelt ze ook over de grote impact van de tijdelijke breuk op haar persoonlijk. “Ik ben zelf ook heel erg verbaasd over deze periode geweest. Hoe ik dit allemaal heb gedaan en hoe knap ik het heb gedragen. […] Ik dacht wel iedere dag: ‘Je bent een moeder, hij is klein jongetje en die gaat later alles teruglezen en zien…'” In de video hierboven is het eerste deel van het gesprek met Anouk en Monique terug te zien.

Vandaag is deel twee van het spraakmakende en zeer uitgebreide interview met Monique Westenberg te zien bij Shownieuws. Om 22:55 uur bij SBS en daarna terug te zien op Kijk.nl.