Sterren

Nadège boos op Meilandjes na heftig gesprek

Nadège is boos op de familie Meiland. Na een emotioneel gesprek is de huishoudster diep teleurgesteld in de bekende tv-familie…

De Française benadrukt dat er geen ruzie is, maar geeft aan dat ze geen contact meer met de familie Meiland denkt te willen. Nadège heeft woensdagochtend namelijk een pijnlijk gesprek met de Meilandjes gehad, zo vertelt ze aan Shownieuws. “Ik kwam vanochtend aan en dronk mijn koffie zoals gewoonlijk. Gisteren heb ik nog alle hoeken van het kasteel gedaan, ik doe mijn werk zoals ik gewoonlijk doe. De Meilandjes wilden echter met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken?’.”

“Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer’. Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog t/m 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.'”

Reactie Meilandjes

De familie Meiland begrijpt de teleurstelling van Nadège, maar laat aan Shownieuws weten dat er een simpele reden is voor het gesprek: er is gewoon geen werk meer voor haar. Nu er geen gasten zijn kan de familie het heel makkelijk zelf doen. Ze betalen haar wel door tot het contract is afgelopen en dat is eind augustus.

Teleurgesteld

Nadège is kapot van de mededeling. “Ik ben echt heel, heel, heel erg teleurgesteld, ik zag dit absoluut niet aankomen, vooral van Martien. Omdat Martien iemand is waar ik van hou, met wie ik altijd veel gelachen heb en met wie ik het goed kon vinden. Wat me het meest steekt is dat ze vanochtend hebben gezegd dat ik niet werk, dat doet me pijn.”

“Het zijn mensen die twee kanten hebben. Ze kunnen heel erg aardig zijn. Ze hebben ook aangeboden om een appartement voor me te kopen, dat heb ik geweigerd. Gelukkig, want vanochtend hebben ze me ontslagen op een manier die niet kan.”

Door de verhuizing naar Nederland van de Meilandjes, was eerder al duidelijk dat Nadège elders werk moet zoeken. Het moment dat de populaire huishoudster dit nieuws te horen kreeg, was een van de grootste tranentrekkers van de realityserie ooit. Het is hieronder nog een keer terug te zien.

bUakbl5BPVhD