Sterren

Nadège wil einde aan inzamelingsactie

Nadège, de huishoudster van Chateau Meiland, weet niet wat ze meemaakt. Fans hebben een inzamelingsactie opgezet voor haar en dat doet haar goed, zo vertelt ze aan Shownieuws. Toch hoopt ze wel dat de laatste euro inmiddels overgemaakt is.

De bedoeling was om 1,5 miljoen euro op te halen voor de Française, zodat zij het chateau zou kunnen overkopen. Als elke kijker van het razend populaire programma een euro zou storten, zou het nog lukken ook. Nadège gaf eerder echter al aan dat zij dit niet zag zitten en daarom werd besloten met het geld een mooier appartement voor haar te kopen in Limoges. Er werd echter tot nu toe nog maar ongeveer 2500 euro opgehaald

“Het is heel aardig van iedereen die in Nederland heeft gedoneerd. Heel erg aardig, ik wil ze enorm bedanken,” zegt ze in Shownieuws. Astrid, de vrouw die de actie gestart is, heeft nu een ultimatum gesteld. Als er 10 dagen achter elkaar geen toename is, wordt de actie beëindigd en het bedrag overgemaakt aan Nadège. De huishoudster hoopt daarop. “”Ik denk dat ze gelijk heeft. Ik weet het niet, maar ik denk dat het voldoende is. Ik accepteer de giften die me plezier hebben gegeven, maar ik vind dat men de donaties moet stoppen.”

In de video bovenaan deze pagina zie je ons hele gesprek met Nadège. Hieronder zie je hoe je nog kan doneren.