Sterren

Nicolette emotioneel over dochter

Het is een bijzondere dag voor Nicolette van Dam en haar man Bas Smit. Hun dochter Kiki is jarig en de presentatrice post een emotioneel bericht over haar.

Bij een prachtige babyfoto schrijft ze: “6 jaar geleden werd ons prachtige meisje Kiki geboren. Ons geluk was compleet. Wat is ze speciaal… Ze weet precies wat ze wil, heeft zoveel humor, wordt geraakt als ze oudere mensen ziet, helpt al mee in de zaak, moet nog naar groep 3 maar kan al lezen. Maar het belangrijkste is, dat ze zo zo lief is met een hartje van goud ❤️❤️ #bdaygirl.”

Het gezin heeft groots uitgepakt voor haar verjaardag en die beelden zie je in de video hierboven.

Nicolette heeft vrijdagavond nog gepost dat Kiki ontzettend nerveus is voor haar zesde verjaardag. “Niet kunnen slapen en mega-zenuwachtig voor morgen. Ze wordt zo groot, maar is eigenlijk nog zo klein… Zin om ons meisje een top verjaardag te bezorgen.” Veel volgers zijn ontroerd en noemen het ontzettend schattig. “Wat schattig! Gefeliciteerd alvast en een hele mooie dag”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: “Aaaah smelt. Kijk haar liggen dromen over wat haar allemaal te wachten staat.” Vele anderen feliciteren de kleine Kiki-Kate dan ook met haar verjaardag.