Sterren

Nieuwe liefde voor Famke Louise

Famke Louise is weer aan het daten. Na haar verbroken relatie met Ronnie Flex lijkt ze de liefde gelukkige weer te hebben gevonden!

Dit vertelt de zangeres in RTL Boulevard. “Ik ben wel met iemand aan het daten,” zegt ze volgens het programma glunderend. “Maar het is nog niet heel serieus.” Wie de geluksvogel is, is nog niet bekend. Famke wil dat zelf namelijk ook nog niet delen met de wereld.

Famke is alweer meer dan een jaar single, na haar turbulente relatie met Ronnie Flex. De liefde werd breed uitgemeten in de media. Er waren al eind 2018 geruchten dat Ronnie en Famke een setje waren (zie video). Half december bevestigde Famke de relatie. Begin 2019 kwamen er al berichten naar buiten dat het alweer uit zou zijn. Een liefdesbreuk werd toen nog stellig ontkend.

Later maakte Ronnie op minder subtiele wijze bekend dat het uit was. Op zijn verjaardag schreef de rapper op Instagram: “In ieder geval, ik ben single, ik ben alleen en het is mijn verjaardag. En dat maakt het wel echt de kutste verjaardag ooit, maar ja, het is wat het is. En voor al die mensen die deze relatie probeerden te stoppen in het verleden. FUCK YOU, het komt niet door jullie!”