Sterren

Nikkie Plessen verbaast met 'ultraslanke' bikinibody

Nikkie Plessen (35) laat haar lichaam zien op social media. De modeontwerpster pronkt met haar bikinibody tijdens haar vakantie op Ibiza en fans weten niet wat ze zien…

“Familie, vrienden en Ibiza”, schrijft Nikkie bij de onderstaande foto op Instagram. Velen zullen echter niet zo snel denken aan familie en vrienden bij het zien van haar waanzinnige killerbody!

View this post on Instagram

💐💐💐 #family #friends #Ibiza 💕

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

Fans gaan dan ook los in de reacties. “Wauw, wat een prachtig figuur!” schrijft iemand. “Wow, prachtig lijf!” laat een ander weten. “Als ik zo’n lichaam had zou ik nooit meer kleding aantrekken”, zegt een ander met een dikke knipoog.

Een enkeling heeft kritiek. “Je bent een mooie vrouw, maar je mag wel meer eten hoor. Zo dun als een tandenstoker nu”, schrijft de man. Anderen vinden dit onzin. “Prachtig gezond lijf. Ben jaloers”, reageert iemand dan ook.

We’re going to Ibiza

Nikkie is dit weekend wederom afgereisd naar Ibiza. Uiteraard via prive-jet, zoals je kan zien in de Instagram-post hieronder.

Enkele weken geleden was ze ook al op het Spaanse eiland te vinden. Ook toen deelde ze op Instagram foto’s van haar bikinibody.

Nikkie kwam begin mei nog in het nieuws, toen ze werd verrast op haar 35ste verjaardag! “Wat een verrassing… als je lieve vriendinnetje een surprise voor je Pre-Birthday regelt in deze tijd”, schreef ze bij de video op Instagram. Hieronder is de verrassing nog eens te zien.