Sterren

Nog een kindje voor Nicolette van Dam?

Bas Smit hint naar een derde kindje met zijn vrouw Nicolette van Dam. Bij een lieve foto van de presentatrice en een baby, vraagt Bas haar of zij zelf nog een baby ziet zitten…

Op Instagram deelt Nicolette een foto van zichzelf en een heel klein familielid. “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk…”

Het mierzoete kiekje zorgt voor talloze reacties, waaronder van haar blijkbaar vertederde man Bas Smit. Hij schrijft zelfs: “Nog eentje?” Nicolette reageert al snel: “Waaaaaah!”

Volgers van het razend populaire stel hopen dat Kiki-Kate en Lola-Lily snel een broertje of zusje krijgen. “Aaaah, nog een kleine Bascolette”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Veel fans hopen dat de twee ditmaal, als ze echt een derde kindje willen, een zoontje krijgen. Zo valt er te lezen: “Nog een kleine Bas erbij!”

Lucky en Micky

Onlangs had de familie Van Dam-Smit ook al gezinsuitbreiding te vieren. Ze hebben vorige maand namelijk het broertje van hun hondje Lucky, Micky, in huis gehaald.

Nicolette deelde op haar social media een schattige foto van haar nieuwe, pluizige aanwinst. “Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuwe familielid én broertje van Lucky… De enige echte Micky!”

Het stel heeft inmiddels ook al een eigen social media-pagina voor de kleine pup aangemaakt. Enkele foto’s van Micky zijn hieronder te zien. Dat Nicolette van Bas grote dierenvrienden zijn, was al een tijdje duidelijk. Vorig jaar organiseerden ze een ware hondenpremière in een Amsterdamse bioscoop.

View this post on Instagram

😍😍😍

A post shared by Micky (@mickysmit) on

View this post on Instagram

Welkom lieve Micky ❤️🐶❤️

A post shared by Micky (@mickysmit) on