Sterren

Nog steeds bonje tussen Johan Derksen en Wilfred Genee

Het zit nog steeds niet lekker tussen Johan Derksen en Wilfred Genee. Aan RTV Rijnmond laat Johan weten dat hij zijn bedenkingen heeft over een eventuele samenwerking met Wilfred…

“Ik heb Wilfred en de directie hier op bezoek gehad en er is wat verbetering, maar ik kan niet zeggen dat ik daar glimlachend weer ga zitten”, vertelt Johan aan Rijnmond. “Ik heb mijn bedenkingen. Wilfred koos met zijn houding de kant van de vijand en dat is heel teleurstellend.”

Johan en René van der Gijp zien Hélène Hendriks als de geschikte vervanger van Wilfred in VI. Derksen sluit echter niet uit dat hij ooit nog met Genee zal werken. Dat zal dan wel in een andere setting gebeuren. Hij noemt hem een “prima presentator”. Maar volgens de voetbalanalist heeft Genee Veronica Inside opgeblazen. “Als we daar nu gaan zitten zijn we ongeloofwaardig, karakterloos en gaan we er ordinair voor de poen zitten.”

Genee ligt na de laatste uitzendingen van Veronica Inside in de clinch met Van der Gijp en Derksen over vermeend racistische uitspraken die in het programma zouden zijn gedaan.