Sterren

Nu al kindje voor boer Bastiaan en Milou?

Het is nog maar net bekend dat boer Bastiaan en Milou een stel zijn, maar een volgende grote stap lijkt er nu al aan te komen. De twee laten namelijk weten dat zij al snel een kindje willen!

“Ik ben hartstikke verliefd op Milou”, vertelt de smoorverliefde Bastiaan aan RTL Boulevard. Ze zijn blij dat ze het eindelijk van de daken kunnen schreeuwen. “Zij kon zich aan niemand laten zien. We moesten de gordijnen dichthouden”, zegt de boer over de afgelopen, gekke maanden.

En ze hebben dus nu al een kinderwens! “Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren. Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt”. Ook Milou denkt er zo over. “Ja, dat was uiteindelijk wel de insteek”, zegt ze.

Eindelijk

Na de Boer zoekt Vrouw-reünie van zondagavond mochten boer Bastiaan en Milou het eindelijk van de daken schreeuwen: ze zijn heleme dol op elkaar! Bastiaan schreef dan ook snel op zijn Instagram onwijs dol te zijn op zijn Milou. “Samen met mijn allerliefste Milou! Ik ben onwijs dol op je!! Eindelijk mogen de gordijnen open 🙂 Ik ben heel dankbaar dat ik deel mocht nemen aan dit bijzondere avontuur en dat ik heb gevonden waar ik naar op zoek was!! Thanks yvon, thanks @coretmarianne, thanks @hondvanyvon thanks de rest van de crew, het was fantastisch! Ik kruip nu weer ff lekker tegen @miloumartina aan”.

De kijkers van het populaire programma zijn maar wat blij voor het koppel. Zo schreef iemand onder onderstaande post: “Super leuk om te zien. Veel geluk samen!” Iemand anders schrijft: “Heel veel geluk samen, het is jullie gegund!”

Ook Milou plaatste een lieve foto van het stel op Instagram. Ze schreef: “Wat heerlijk dat ik het eindelijk, na maanden in het geheim samen te zijn geweest, van de daken mag schreeuwen hoe gek ik op jou ben! Dat jij uit al die brieven nét mij zou kiezen had ik nooit durven dromen. Wat een waanzinnig mooi avontuur, een gekke en soms emotionele rollercoaster, hebben we mogen meemaken!”

View this post on Instagram

Wat heerlijk dat ik het eindelijk, na maanden in het geheim samen te zijn geweest, van de daken mag schreeuwen hoe gek ik op jou ben! Dat jij uit al die brieven nét mij zou kiezen had ik nooit durven dromen. Wat een waanzinnig mooi avontuur, een gekke en soms emotionele rollercoaster, hebben we mogen meemaken! Naast jou, @boer_bastiaan heb ik ook twee schatten van vriendinnen erbij: @eliseepker & @madel1991 . Ongelooflijk dankbaar voor wat Boer zoekt Vrouw me allemaal heeft gebracht. En ongelooflijk dankbaar voor de mensen, die dit mogelijk hebben gemaakt: Yvon, @coretmarianne, en het hele productie team! Wat had ik met jullie van doen. Terwijl wij lekker in die hot tub lagen, zaten jullie in -20 vrieskou te verkleumen. En natuurlijk mega dank aan m’n steun en toeverlaat, m’n allerliefste vriendinnetje @kim_ottenheim. Zonder jou had ik de stap misschien nooit durven zetten! 📸 Yvon Jaspers, vlak na het keuzemoment #boerzoektvrouw #bzv #liefde #zeeland

A post shared by 𝙼𝚒𝚕𝚘𝚞 (@miloumartina) on