Sterren

Brexit-liedje in DWDD met de grond gelijk gemaakt

Veel kijkers hebben dinsdagavond het volume wat lager gezet bij het kijken naar De Wereld Draait Door. De band Someone deed een cover van het bekende Never Gonna Give You Up van Rick Astley, maar dat kon niet iedereen bekoren…

DWDD neemt in het kader van de naderende Brexit deze week muzikaal afscheid van het Verenigd Koninkrijk. Someone kwam een steentje bijdragen met het nummer en de reacties waren niet mals. ”Rick Astley draait zich om in zijn graf… en zijn versie was al zo verschrikkelijk,” schrijft iemand bijvoorbeeld op Twitter. Als iemand hem vervolgens attendeert op het feit dat Rick Astley niet is overleden, zegt hij: ”Hij zou willen dat hij het was als hij dit hoorde.”

Iemand ander schrijft op het rioolputje van de social media: ”Hoe verkracht ik een prima nummer? Zie DWDD!” Een reactie daarop luidt: ”Inderdaad….. waarom moet er nou weer zo een zeiknummer van gemaakt worden…” Nog iemand verwoordt het netjes: ”Wat een saaie versie van de vrolijke ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley.”

Gelukkig zijn er ook wat kijkers positief. Zo staat deze tweet online: