Sterren

Office-acteurs bieden koffiedate aan in ruil voor donatie

Fans van The Office die altijd al op koffiedate wilden met één van de acteurs van de serie, kunnen zich mogelijk gelukkig prijzen. Acteurs Oscar Nuñez, Creed Bratton, Kate Flannery en Melora Hardin maakten namelijk bekend dat ze in ruil voor een donatie aan het goede doel een virtuele koffiesessie aanbieden.

“We gaan zoveel plezier hebben. We leren elkaar kennen, we praten over de show, jij geeft me je creditcardgegevens, dat soort dingen”, grapte Bratton in de aankondigingsvideo. “En ik zal je wat sappige roddels vertellen over de andere Office-acteurs.”

Met de opbrengst van de actie willen de castleden de Variety Boys & Girls Club steunen. Die organisatie voorziet Amerikaanse gezinnen van maaltijden, hulpmiddelen en activiteiten tijdens de coronacrisis. Via de inzamelingsorganisatie Omaze kunnen fans doneren. Uit alle aanmeldingen wordt uiteindelijk één gelukkige gekozen die een virtueel koffietje kan doen met de Dunder Mifflin-crew.

Eerder bood de Friends-cast een soortgelijke ontmoetingsmogelijkheid aan. Zes fans wonnen na donaties aan goede doelen de mogelijkheid om de opnames van de reüniespecial bij te wonen en acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer te ontmoeten.