Sterren

OG3NE-zusjes herdenken moeder: 'Ik mis je mammie'

Het is een zware dag voor de meiden van OG3NE. Het is zondag precies drie jaar geleden dat ze hun moeder verloren aan de gevolgen van kanker. Op Instagram delen de zusjes hartverscheurende odes over het gemis van haar moeder.

“Toen nog niets vermoedend. Jij bent zo’n enorm groot gedeelte van mijn hart”, schrijft Amy bij een foto van haarzelf en haar moeder. “Al zo lang moeten we je missen en iedere keer herbeleef ik vandaag weer.. de pijn, het gemis en verdriet, de angst voor de toekomst zonder jou. Een lach en een traan zitten zo pijnlijk dicht bij elkaar. Ik mis je mammie.”

Ook Lisa staat stil bij het overlijden van haar moeder. “Mamma, elke dag ontdek ik meer van jou in mezelf”, schrijft ze op social media. “Nog steeds leer ik van je, steeds weer kom ik tot nieuwe inzichten dankzij jou, dit zal nooit stoppen. In de veel te korte tijd dat we je bij ons mochten hebben gaf je zoveel licht dat we de rest van onze levens zullen genieten van de warme stralen ervan.”

Isolde, de moeder van de zusjes, overleed in de zomer van 2017 aan een zeldzame vorm van kanker. Afgelopen moederdag deelde Lisa een foto samen met haar zusjes en moeder. “Onze engel. Ik heb niet meer woorden vandaag… Er is geen betere omschrijving als ‘iemand zo erg missen dat je even niet meer weet hoe je moet ademen’”, schreef ze onder haar post op social media.