Sterren

Olcay Gulsen vernietigend over VI-mannen: 'Ze moeten zich kapot schamen!'

Woensdagavond is op Net5 Ladies Night weer van start gegaan. Onder leiding van Merel Westrik namen Linda de Mol, Olcay Gulsen en Tina de Bruin de week door en deed ditmaal vooral Olcay een paar heftige uitspraken…

Tijdens een gesprek met Manon Meijers over de modewereld in Nederland wordt een oud fragment uit Voetbal Inside erbij gehaald, waar René van der Gijp haar de ‘omgebouwde broer’ van Guus Meeuwis noemt. De vrouwen bespreken de uitspraken in eerste instantie op een zachtaardige manier, maar dan schiet Olcay toch flink uit haar slof. “Ik vind dat wij moeten ophouden om zo over elkaar te keuren. Als dat de nieuwe norm is, dan kunnen we daar echt eigenlijk iets aan veranderen, in plaats dat je maar moet accepteren dat die drie fucking irritante, lelijke, leeghoofdige mannen dat zeggen over haar!” De uitspraken kunnen rekenen op luid applaus uit het publiek.

De brunette doet er naderhand nog een schepje bovenop. “Ze moeten zich kapot schamen!” Toch schiet ze dan zelf ook in de lach. “Ik had mijzelf nog zo beloofd niet boos te worden”, sluit Olcay af. Bekijk hierboven het hele fragment.