Sterren

Bachelorette-winnaar gespot… met andere vrouw!

De ‘nieuwe liefde van Gaby Blaaser’ is gespot met een andere vrouw. Bachelorette-winnaar Joey ligt sinds zijn winst onder een vergrootglas en oplettende fans slaan dan ook alarm als ze hem met een andere dame spotten…

Een Bachelorette-kijker plaatst een zelfgemaakte foto van Joey met een andere dame online. Haar getuigenverklaring luidt: “Op 31 mei ga ik met een vriendin aan het water liggen in Thorn (plaatsje in Limburg). (…) Een jongen en meisje stapten uit en lopen voor mijn auto langs. Op dat moment zie ik dat het Joey is met een ander meisje!”

Ze vervolgt: “Maar op dat moment waren er pas 2 afleveringen geweest, maar vond ik het nog niet zo interessant, maar nu ik weet dat Joey de laatste roos heeft gekregen begin ik mijn vraagtekens te krijgen.” De foto is hieronder te zien:

Boze Joey reageert

Het zou een opvallende twist zijn, want Gaby en Joey lijken in de finale-uitzending van De Bachelorette nog zo verliefd samen. In de laatste aflevering, die vanaf woensdag op Videoland staat, zal te zien zijn of Gaby en Joey nog een relatie hebben. Joey wil dan ook snel duidelijkheid geven over deze foto en dat doet hij op woeste wijze.

“Nou mensen, dit wordt dus net online gegooid”, schrijft hij. “Heel zuur dat mensen dit doen, maar zal er even een uitleg op geven.”

“De foto die hierna komt, is van mij met een hele goede vriendin van me. Ik heb die dag foto’s gemaakt in de omgeving daar. Ik zou me hier eigenlijk niet voor hoeven te verantwoorden, maar helaas leven we in een wereld dat mensen zo sneu zijn”, sluit hij af.

Shock

Woensdagochtend heeft Nederland gezien aan wie Gaby Blaaser haar laatste rode roos gaf. Voor veel kijkers kwam winnaar Joey als een complete verrassing!

Velen dachten dat Niek de keuze van de Bachelorette zou zijn! Een schok voor veel kijkers dus, zo was te lezen op social media.