Sterren

OMG: Bibi krijgt ring van Waylon (en Teddy)

Gefeliciteerd! Waylon heeft met hulp van dochter Teddy een prachtig verjaardagscadeau aan zijn grote liefde Bibi gegeven. Ze werd getrakteerd op een ring!

Dit is te zien in de mierzoete video bovenaan deze pagina. “OMG, wat een verrassing”, schrijft Bibi bij het prachtige filmpje op Instagram.

In het fragment krijgt Bibi twee cadeautjes van haar vriend en dochter. “Ik had een paar opties”, zegt Waylon tegen Bibi over het eerste presentje. “Toen zei ik tegen Teddy: welke moeten wij nemen? En toen heeft zij deze gekozen.”

Ketting

Het blijkt een ketting met een hartje, tot grote vreugde van Bibi. “Wat lief! Wat heb je dat goed uitgezocht voor mama. Ik ga hem gelijk omdoen.”

Even later geeft Waylon, via de 1,5 jaar oude Teddy, ook nog eens een ring aan de voormalig realityster. “Oooh, die is prachtig. Die is echt heel mooi”, weet een zichtbaar ontroerde Bibi uit te brengen.

Haar volgers vinden het fragment prachtig om te zien. “Aaaah zo lief, alleen maar liefde”, schrijft iemand. Een ander: “Ah wat leuk! Ik word helemaal vrolijk van je filmpjes!”

Bibi werd maandag 29 jaar. De influencer en Youtuber werd bekend door haar deelname aan Oh Oh Cherso in 2010. Na haar deelname aan It Takes 2 werd ze verliefd op de zanger aan wie ze in dat programma gekoppeld werd: Waylon. Ze zijn inmiddels meer dan 2,5 jaar samen.