Sterren

Ooggetuige over rijgedrag Dave Roelvink: 'Scheerde rakelings langs bus'

De frontale auto-crash van Dave Roelvink van afgelopen nacht maakt de tongen behoorlijk los. Een ooggetuige heeft aan de website van GeenStijl nu meer informatie gegeven over het rijgedrag van Dave, eerder op de dag.

De redactie van de website kreeg het volgende mailtje binnen: “Ik zag hem gistermiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. Knalpijp maakte zoveel lawaai dat de auto-alarmen afgingen en toen slipte hij al een keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.”

En een halve dag later, in de nacht van maandag op dinsdag, had Dave een groot auto-ongeluk met dezelfde wagen als waar de ooggetuige hem eerder al de hele dag in zag scheuren.

Dave moet de schrik van zijn leven hebben gehad, want op een foto is te zien hoe heftig het ongeluk was. In de voorkant van de snelle wagen zit een enorme deuk en er is weinig meer van over. Het ongeluk gebeurde voor de ingang van het Vondelpark, achter het Max Euweplein, in Amsterdam.

In een video op Instagram, die hierboven is te zien, laat een vriend van Dave, en ook de eigenaar van de auto, zien dat ook beide airbags zijn ontploft. Gelukkig heeft Dave verder niks aan zijn ongeluk over gehouden.

“Bedankt voor alle lieve berichten❤️ Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen❤️”, laat de realityster achteraf weten.