Sterren

Ook Jay Leno neemt het voor Ellen DeGeneres op

In navolging van onder meer Kevin Hart, Katy Perry en Ashton Kutcher neemt nu ook Jay Leno het publiekelijk op voor Ellen DeGeneres. De voormalig presentator van een van Amerika’s bekendste late night shows laat via Twitter weten ‘niet zomaar 40 jaar vriendschap op te zeggen vanwege geruchten die rondgaan’.

“De Ellen die ik ken heeft meer dan 125 miljoen dollar opgehaald en weggegeven aan goede doelen. Ze is altijd een goed en aardig persoon geweest. Ik sta volledig achter haar,” aldus Leno.

DeGeneres was in de jaren ’90 meerdere malen te gast in Leno’s Tonight Show en toen Ellen eenmaal haar eigen programma kreeg, nodigde ze op haar beurt Jay een aantal keer uit.

Op sociale media wordt er met een scherpe blik gekeken naar de steunbetuigingen van bekendheden richting Ellen. Veel volgers denken dat de presentatrice altijd aardig is geweest voor haar beroemde gasten, maar met een heel ander bijltje hakte als het om haar werknemers ging.

DeGeneres ligt momenteel onder vuur nadat meerdere (ex)-werknemers zich uitspraken over de ongezonde sfeer die op de werkvloer heerste.