Sterren

Ophef om druk feest met rapper Bizzey

De coronabesmettingen lopen weer flink op, maar dat betekent niet dat iedereen zich nog altijd aan de 1,5-meter regel van de overheid of adviezen van het RIVM houdt. Zo is er deze week veel ophef ontstaan nadat rapper Bizzey optrad tijdens een drukbezocht feest op het Griekse eiland Corfu.

Bizzey zelf deelt er ook beelden van, zoals hierboven is te zien. Op zijn Instagram zijn veel reacties van voor- en tegenstanders te zien. “Twee weken in quarantaine als je terugkomt?”, “Middenin een pandemie” en “Uitbraak in 5 4 3 2 1”, wordt door tegenstanders gereageerd. Anderen schrijven: “Voor de mensen die zeiken om 1.5 meter en nog steeds in de corona leugens geloven. Steek deze middelvinger waar de zon niet schijnt en laat Bizzey zijn eigen verantwoordelijkheden nemen” en “Media zeikerds in 5, 4, 3, 2, 1” wordt er geschreven.

Ook in de uitzending van Shownieuws werd er gesproken over het ‘onverantwoorde’ feest, zoals hierboven is terug te zien. Of het optreden nog consequenties heeft voor Bizzey, is onbekend.