Sterren

Prachtig moment voor Patricia Paay (71) en moeder (94)

Patricia Paay heeft een prachtige dag beleefd. Na een aantal maanden coronacrisis heeft ze voor het eerst weer haar moeder in de armen kunnen sluiten…

“Eindelijk na maanden mama weer geknuffeld”, zegt ze tegen Shownieuws. “Dus gaf ik een lekkere lunch bij mij thuis.” Ze is dolblij met de hereniging. “Natuurlijk heel trots op!”

Hieronder is de mooie familiefoto te zien die op de bijzondere dag gemaakt is. Hierop is onder andere ook Patricia’s dochter Christina te zien.

Kom Op Visite-kar

De verjaardag van de moeder van Patricia moest onlangs nog op een aangepaste wijze gevierd worden. Ze werd 94 jaar en Patricia en haar zus Yvonne vonden een creatieve oplossing.

Het tweetal maakte namelijk gebruik van de ‘Kom Op Visite’-kar dat het verzorgingstehuis van hun moeder heeft aangeschaft. Op deze manier konden Patricia en zus Yvonne de verjaardag van hun moeder op een veilige manier vieren met familieleden. Zo schreef Yvonne op Instagram: “Vandaag hebben wij de 94e verjaardag van mijn moeder gevierd. In deze ‘auto’ was zij voldoende beschermd!”

Volgens Patrica was het een geslaagde verjaardag en deed het haar moeder heel goed. Zo liet ze weten: “Ze fleurde helemaal op! Buiten was een hoogwerker met leuke muziek op aan het werk en ook de kleuterschool uit de buurt kwam langs om ‘Lang Zal Ze Leven’ te zingen. En er was natuurlijk taart!”