Sterren

Quinty Trustfull kan niet wachten op hereniging

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull keert binnenkort weer terug naar Nederland nadat ze al wekenlang bij haar man Orlando in Amerika verbleef. Dan is ze eindelijk weer herenigd met haar zoon Kayne en dochter Moïse. Dit zei de brunette vrijdagochtend in Koffietijd.

“Goeiemorgen allemaal. Ja het is hier dus middenin de nacht, ik heb net live met Loretta geskyped, en die heb ik een nieuwtje verteld”, begon Quinty. En dat is heel goed nieuws voor haar dochter en zoon, want ze worden deze week nog met elkaar herenigd: “Ik vlieg dit weekend terug naar Nederland. De kogel is door de kerk, als alles goed gaat. Ik vind het best nog wel spannend…”

Maar voordat ze daadwerkelijk weer live Koffietijd kan presenteren, moet ze eerst nog twee weken in quarantaine. “Maar dat doe ik gezellig met mijn katten, dus dat is helemaal prima. En onze zoon en dochter zijn ook in Nederland, dus dat is heel fijn!”

Wekenlang in Atlanta

Quinty zat wekenlang in de miljoenenstad Atlanta, samen met haar man Orlando. Daar kroop ze onlangs nog door het oog van de naald, want er raasde een heftige orkaan dichtbij de stad. Het noodweer heeft aan maar liefst zes mensen het leven gekost. “Wat vreselijk om dit te lezen”, schreef Quinty. “Wij hebben geen oog dicht gedaan. Het ging flink tekeer, maar gelukkig viel het uiteindelijk mee in Atlanta. Engeltje op onze schouder.”