Sterren

Quinty Trustfull weer herenigd met dochter Moïse

Presentatrice Quinty Trustfull is herenigd met haar dochter Moïse! Op social media laat de brunette weten uit eten te zijn met haar dochter in Amsterdam.

Quinty heeft 19 weken in thuisisolatie in Amerika gezeten met haar man Orlando. Ze vindt het heerlijk om in Nederland weer naar buiten te kunnen: “Mijlpaal. Wat een verschil hoe alles hier in Nederland/Amsterdam gaat. Totaal anders dan in Atlanta/US waar Covid-19 echt nog de dag bepaald. Stiekem ben ik trots op hoe Nederland het gedaan heeft, en laten we alsjeblieft goed op blijven letten en ons verantwoordelijk nemen zodat we niet net als in the US weer terug moeten naar een lock down, of zelf ‘het plateau’ nog niet bereikt hebben. Stay safe y’all ❤️”

Veel volgers zijn blij voor Quinty dat ze weer quality-time met haar dochter kan hebben: “Wat fijn dat je weer herenigd bent met je lieve kinderen o.a. en dat je kunt genieten van het Nederlandse weer…”, “Lekker hoor geniet er van fijne avond” en “Wat gaaf! Heerlijk avondje uit, met je mooie dochter. Geniet er samen van”, wordt er geschreven bij de reacties.

Tijdens thuisisolatie in Amerika, probeerde Quinty er maar het beste van te maken. “Goedemorgen allemaal”, schreef Quinty. “Een nieuwe dag in quarantaine, maar de zon schijnt en het is een prachtige, warme dag buiten. Dus laten we naar buiten gaan voor een wandeling en een frisse neus.”