Sterren

Rachel Hazes dolblij met ex-schoondochter Bridget

Rachel Hazes heeft nog altijd een speciaal plekje in haar hart voor ex-schoondochter Bridget Maasland. De voormalige vriendin van haar zoon André wordt nu zelfs nog uitgebreid door Rachel bedankt!

Op Instagram plaatst Rachel een filmpje met de tekst: “De hondjes ook helemaal blij. Bedankt lieve Bridget Maasland voor de mooie lampen!” Bridget reageert op het bericht: “Met liefde, was supergezellig, de hondjes zijn 😍!”

Het is dus duidelijk nog dikke mik tussen de voormalig schoonfamilieleden. Tijdens haar relatie van drie maanden met André, had Bridget al de grootste lol met haar schoonmoeder. ”Ik vind haar énig!” zei de presentatrice hierover in VROUW. ”We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei, ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré.”

Toch zei Bridget ook een andere kant van Rachel te hebben meegemaakt. ”Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen.”

Liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerste gezicht tussen Bridget en Rachel. Toen Shownieuws Rachel voor het eerst sprak na het bekend worden van haar relatie met André Hazes, was ze al positief over haar nieuwe schoondochter. Dit is via deze link en de video bovenaan deze pagina te zien.