Sterren

Rachel reageert op ontmoeting Monique en Roxeanne

Rachel Hazes heeft gereageerd op de ontmoeting van Monique Westenberg en Roxeanne Hazes. Hoewel ze de twee zelf nauwelijks tot nooit zou spreken, is ze erg blij met het nieuws…

De dochter en schoondochter van Rachel hebben onlangs foto’s gedeeld van de bijzondere dag. De zoontjes van Roxeanne en Monique, Fender en André, zijn binnen no-time vrienden geworden. Het is onduidelijk of ook André bij de hereniging van de schoonzussen was.

Rachel heeft volgens Story voorheen drie keer per week op Fender gepast. Tegenwoordig ziet ze hem alleen nog maar op social media voorbijkomen. De foto met kleine André doet haar veel goed.

“Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting”, zegt ze in het weekblad. “Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.”

Hartverwarmend

Op de hartverwarmende foto’s op de Instagram-pagina’s van Monique en Roxeanne is te zien hoe ook hun zoontjes het goed met elkaar kunnen vinden.

“Rijkdom”, schreef Monique bij de foto. En de zus van haar grote liefde André reageerde met een prachtig rood hartje.

View this post on Instagram

Rijkdom 🍀

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

De hartverwarmende foto kan rekenen op talloze reacties van bekende en onbekende volgers. Zo valt er te lezen: “Dit maakt mijn hele dag goed! Wat ontzettend fijn!” Een ander: “Zo blij voor jullie, ik zit met tranen in m’n ogen”.