Sterren

Rick Brandsteder reageert op 'avontuurtje met Gaby'

Rick Brandsteder heeft eindelijk gereageerd op de geruchten over hem en Gaby Blaaser. De presentator en de Bachelorette werden eerder dit seizoen door Monica Geuze aan elkaar gelinkt, maar daar lijkt niets van waar…

In het AD vertelt Rick openhartig over zijn band met Gaby, die hij al veel langer blijkt te kennen. Hij noemt hun band een ‘vertrouwensband’. “Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn”, zegt hij in de krant.

“We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen”, vervolgt de presentator.

Rick snapt wel dat de geruchten er zijn. “Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

Monica Geuze

Monica Geuze dacht echter iets heel anders te hebben gezien. Gaby Blaaser zou het op de set van The Bachelorette sowieso hebben gedaan met Rick, zo vertelde de presentatrice van het napraatprogramma in de Videoland Viewing Party.

In de eerste aflevering keek ze samen met comedian Edson da Graça naar de uitzending. In een hilarisch gesprek gierden ze het uit en zien ze een wel heel sterke chemie wanneer de presentator en de hoofdrolspeelster met elkaar praten. “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?” verbaasde Monica zich over het tafereel. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Ook Edson vond het stel verbazingwekkend close. “Toen ze aankwamen, Rick pakte haar zo beet dat ik dacht: wil je kans maken, wil je een roos?” Monica sluit zich daar bij aan: “Ik dacht ook: wat is dit voor chemie?”

Edson ging nog een stapje verder: “Mogen we dit zeggen? Want ik dacht van: ‘Eeeh…’. Monica: “Ouwe gluiperd. Hebben jullie niet gewoon de eerste avond, want nu kan het nog (gedacht)… Laten we 1 gezellige avond hebben samen.”