Sterren

Roel van Velzen openhartig over nieuwe liefde

Roel van Velzen (42) is weer dolgelukkig in de liefde! Dat laat hij weten voor de camera van Shownieuws.

Roel vertelde begin februari in De Ochtendshow met Frank Dane bij Radio538 al weer met iemand te daten, maar nu lijkt hij gelukkiger dan ooit! “Ik was in de gelukkige positie dat ik niet alleen was in de coronatijd. Dat is heel erg fijn als je dat dan samen met iemand kan beleven. […] Normaal gesproken, als je elkaar net kent en je bent je relatie aan het opbouwen, en je bent aan het ontdekken hoe dat zit, heb je allerlei sociale verplichtingen die je jezelf oplegt. Je hebt duizend dingen die je moet doen. En nu was er niet zoveel, we hadden echt tijd voor elkaar. Dat was echt een groot geschenk”, aldus een smoorverliefde Roel. In de video hierboven is het hele, openhartige gesprek met Roel te zien.

Ook deelt Roel vandaag een eerste foto met zijn nieuwe vriendin. Haar naam is Basja en ze werkt sinds 2013 voor The Voice. Ze ontdekt, coacht en begeleidt talenten, maar ook internationale artiesten. “Zó blij met deze lieve spetter. Intens gelukkig met alle liefde die we voelen en de energie die dit nieuwe avontuur teweegbrengt. En heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en @Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family.”

Vorig jaar april maakte Roel bekend te gaan scheiden van zijn vrouw Marloes. Het koppel was twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. “Marloes en ik hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. We zijn er de afgelopen tijd achter gekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden”, liet Roel weten in een verklaring. “We blijven beiden voor onze twee zoons zorgen en zullen er samen alles aan doen om ze een fantastische jeugd te geven.”