Sterren

Romy Monteiro boos na 'leugens over achternaam'

Romy Monteiro is boos. De musicalactrice deelt op social media een screenshot van een artikel, waarin volgens haar duidelijke onwaarheden worden vermeld.

Op de website van Flair staat een verhaal over Romy’s uitspraken in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels. De eerste zin: “Hoewel Romy Monteiro (27) de achternaam van haar vader als artiestennaam gebruikt (haar echte achternaam is Truggelaar), hebben de twee geen warme band met elkaar.” Dit strijkt Romy enorm tegen de borst…

“Ik heb al zo vaak in jullie blad gestaan”, schrijft ze bij een foto van het artikel. “De tijd van onwaarheden is toch wel over? Sterker nog, ik vertel het in de PODCAST.”

“Ik gebruik helemaal niks. Dit IS mijn achternaam”, sluit Romy luid en duidelijk af.

Het is niet de eerste keer dat een BN’er boos is na een artikel op de website van Flair. Ook Chantal Bles was woest, omdat de kop bij het artikel iets ernstigs over haar dochter Jada deed vermoeden.

Band met vader

In de podcast vertelde Romy alles over de band met haar vader. “Ik ben gewoon zonder vader opgegroeid. Toen ik jong was vond ik dat heel jammer. Maar je went eraan.”

“Toen ik zestien was heb ik contact gehad, maar dan heb je dus eigenlijk contact met een man die je niet zo goed kent. Dan blijkt dat hij een heel ander karakter heeft dan ik. Het is moeilijk om dan nog naar elkaar te groeien. We hebben het wel echt geprobeerd, maar daarna wel de conclusie getrokken dat het goed is zo”, zei ze er onder andere over.

Een deel van het gesprek is in de bovenstaande video te zien.