Sterren

ZIEN: Roxeanne en André Hazes eindelijk met elkaar verzoend

Roxeanne en André Hazes zijn eindelijk weer met elkaar verzoend. Dat meldt Privé woensdag. Op de cover van het blad is te zien hoe de twee elkaar lachend in de armen vliegen.

Het blad heeft het moment dat André zijn neefje Fender voor de eerste keer ziet vastgelegd. Volgens het blad is het contact voortgekomen uit Holland Zingt Hazes. “Afgelopen maart hebben ze elkaar daar wel gezien”, vertelt Evert Santegoeds op de website van Privé. “Monique en Rox hebben elkaar daar gesproken. Ze hebben daar geknuffeld en gezegd dat ze toch een keertje moesten afspreken. Het is Monique geweest die het contact onderhouden heeft. Afgelopen vrijdag hebben de twee elkaar dan eindelijk weer ontmoet. Daarna hebben ze uitgebreid hun verhaal gedaan hoe het nu allemaal zover gekomen is”, vertelt Evert.

Excuses 

Roxeanne besluit haar excuses aan André te maken. “Toen ik zelf moeder werd. Ik ben eens heel goed gaan nadenken en kwam al snel tot de conclusie dat het niet klopte wat ik allemaal deed. Dat heb ik ook duidelijk naar voren gebracht in het gesprek wat we bij André en Monique thuis hadden.” Roxeanne vertelt aan het blad enorm opgelucht te zijn dat het weer goed is. “Ik ben überhaupt eens persoon die graag alles  uit de wereld wil helpen. Je bent beiden volwassen, dus gooi het op tafel. Ik kan juist heel erg boos worden als er gezegd wordt: Daar hebben we het niet meer over. Dat vind ik heel vervelend.”

Een echte Hazes

Ook André is dolgelukkig met de hereniging en de ontmoeting met zijn kleine neefje Fender. “Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in. En die Fender is echt een leuk pikkie. Hij is supergrappig en lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes. Ik ben zo blij dat dit is gebeurd.”

Vijf jaar ruzie

De ruzie tussen de twee heeft maar liefst vijf jaar geduurd. Sinds kort volgen de twee elkaar ook weer op social media, en onlangs hebben ze zelfs telefonisch contact gehad. “Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer”, vertelde André eerder aan RTL Boulevard. Hij is er zelfs van overtuigd dat ze elkaar snel weer gaan zien: “Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”

In maart van dit jaar liet Roxeanne al weten dat het weer stukken beter ging: ”Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje,” vertelde ‘Rox’ aan RTL Boulevard. De twee zouden al jaren een ‘verstoorde band’ hebben en niet meer met elkaar praten, maar hier lijkt verandering in te zijn gekomen. ”Wij gaan superprofessioneel met elkaar om. Het is onderling onwijs gezellig.”

”Iedereen heeft het er ook over. Je merkt er niks van,” vervolgde ze. ”Mensen maken er toch een groter verhaal van dan het is en dat is eigenlijk hetgene wat ik erover kan zeggen. Want we hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor een ding en dat is mijn vaders muziek vieren en eren. Dat is heel erg bijzonder.”

De Hazes-familie lijkt weer hechter te zijn dan ooit. Eind juni hebben de zoontjes van André en Roxeanne, Fender en Dré Junior, elkaar eindelijk ontmoet