Sterren

Roy Donders zet grote nieuwe stap

Het wordt een spannende tijd voor Roy Donders! Er gaan grote dingen veranderen in het leven van de stylist, want hij gaat zijn huis in zijn geliefde Broekhoven verkopen.

Roy heeft ontzettend veel meegemaakt in zijn huis in Broekhoven. Zo begon terwijl hij daar woonde zijn eerste realitysoap en opende hij een winkel. Maar hij heeft er ook verdrietige dingen meegemaakt zoals het overlijden van zijn grootouders en het verbreken van zijn relatie. Daarom is het nu tijd voor verandering!

Roy is klaar voor een nieuw avontuur en gaat een nieuw huis zoeken buiten zijn geliefde stad. “Toch mag het niet te ver van Tilburg zijn”, vertelt Roy aan Shownieuws.

Roy is niet de enige die gaat verhuizen want hij neemt zijn hele familie mee. Hij wil graag een groot perceel kopen waar een huis voor hem, zijn ouders en zijn zus Rian en haar gezin mogelijk is. Omdat de familie in de buurt van Tilburg wil blijven, is verhuizen naar België ook een optie. Roy vertelt meer op zijn verhuisplannen in de video hierboven!