Sterren

Roy Donders ontzettend blij met opgehaald speelgoed

Roy Donders is door het dolle heen! Hij heeft zich samen met Bianca Meivogel, bekend van La Carihuela, ingezet om speelgoed in te zamelen voor de kinderen in Spanje. Dat is gelukt én hoe! Op Instagram showt Roy het eindresultaat.

Wat super geweldig om al het speelgoed bij elkaar te zien. Zo blij dat we zoveel hebben opgehaald! Wij willen wat mensen in het bijzonder bedanken voor hun inzet @rian_donders_srian en @biancgb voor het inzamelen van al het speelgoed @meubelslaaphuys en @martinvandoorn omdat hun inzamelpunt zijn geweest.. en natuurlijk REVI transport voor het gratis transporteren van het speelgoed…!!!  Mijn hart smelt als ik dit allemaal samen zie, wij gaan zo veel kindjes blij maken xxx Roy & Bianca”, schrijft de realityster op Instagram.

Voor een goed doel

In april schakelde Bianca de hulp van Roy in. Samen heeft het tweetal zich met hart en ziel ingezet om zoveel mogelijk speelgoed op te halen voor de kinderen in Spanje. Over enkele weken zal Bianca de reacties van de kinderen filmen wanneer zij het speelgoed ontvangen.