Sterren

'SBS6 brengt tv-programma Taxi terug op de buis'

Albert Verlinde vertelde dinsdagavond in de uitzending van Shownieuws dat binnenkort het praatprogramma op wielen Taxi weer op de buis verschijnt en wel bij SBS6.

In Taxi rijdt een van de presentatoren, onder wie mogelijk Gordon en Dennis van der Geest, een gast rond terwijl ze persoonlijke en bijzondere gesprekken voeren met verborgen camera’s. De eerste proefopnames zouden inmiddels al hebben plaatsgevonden. In de video hierboven zijn alle details te zien die Albert tot nu toe in de wandelgangen heeft gehoord…

Een woordvoerder van Talpa Network laat aan Shownieuws het volgende weten: “We onderzoeken of we een programma dat nu de werktitel ‘Taxi’ heeft op SBS6 kunnen brengen en voor dat doel worden inderdaad proefopnames gemaakt. Zodra het zeker is dat SBS6 dit programma gaat brengen, laten we dit weten en komen we ook met meer informatie over de inhoud van het programma.”

Taxi was vanaf 1993 te zien bij de NCRV en werd onder meer gepresenteerd door Maarten Spanjer, Loes Luca en Joris Linssen.