Sterren

Selfie Donny Roelvink maakt tongen los

Het gezicht van Donny Roelvink ziet er momenteel nogal bont en blauw uit door een neusoperatie van afgelopen week. Een selfie, waarop Donny’s hoofd met pleisters en hechtingen is te zien, maakt de tongen op social media nogal los.

Zo schrijft Charly Luske bij de foto (die hieronder is te zien): “Sterkte gozer… je kon ook wel wat hebben qua minder knap, dus geen zorgen…;) ❤️” en laat Joel Beukers weten: “Haha heerlijk die zelfspot”

Anderen hebben het vooral over de operatie die Donny heeft laten uitvoeren. De realityster kan slecht ademhalen met zijn neus en is daarvoor geopereerd in Turkije. “Wat is het verschil om het in Nederland of Turkije te laten doen? Ik moet ook en ben wel benieuwd waarom jij voor Turkije gekozen hebt”, waarop iemand reageert met: “Turkije is daar veel beter in. Veel mensen in Nederland doen het 2 a 3 keer omdat het anders is en Turkije ben je in een keer klaar. Als je alles berekent ben je bijna het zelfde kwijt het gaat niet om goedkoper maar resultaat..”

En hoewel het dus een medische ingreep betreft, denken sommigen volgers dat het was om zijn neus ‘mooier te maken’. “Wat was er mis met je gewone neus? Die zag er toch prima uit”, “Narcisme is een ziekte man. Na je neus je haartjes transplanteren. Gaat ook achteruit. Dan je anus bleken. Wees blij met wie je bent man. En als je geen kritiek wil, dan moet je niet je hele leven delen” en “Jongens, jongens, jongens… jullie waren zo een lekkere tweeling. Don’t stand too close to the heater.. plastic melts”, wordt er onder andere geschreven.