Sterren

SPOILER: Deze All Stars spoelen aan in Ex On The Beach

Ook in dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch duiken weer enkele oude bekenden op. Waar Tessa in aflevering 3 al opdook, zullen er binnenkort nog twee bekende blondines aanspoelen…

Het immer goed ingelichte LoveReality.nl weet namelijk te melden dat Lie Meurs binnenkort haar rentree maakt in het realityprogramma. Zij was eerder al te zien in het derde seizoen van het populaire programma en dook later op in Temptation Island VIPS.

Enkele maanden geleden hoorde ook Shownieuws al via bronnen dat Jamy Brands opnieuw haar intrede zal maken. En als LoveReality.nl het inmiddels ook al meldt, weet de trouwe volger van Nederlandse reality dat het wel waar moet zijn. Jamy is de ex van de inmiddels legendarische deelnemer Harrie Snijders en zal nu als de ex van Dennis verschijnen.

Door hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch kregen Lie en Jamy er vele duizenden Instagram-volgers bij. Ook kregen ze allebei een rol in de clip Scan van hun Ex On The Beach-collega – en voormalig bedpartner – Elias. Shownieuws was bij de opnames van deze clip, zoals je kan zien in de video hieronder.