Sterren

Suzan & Freek-Freek bang om vervangen te worden

Freek van het muzikale duo Suzan & Freek, is bang om vervangen te worden! Op Instagram vertelt de zanger over zijn angst om straks overbodig te worden…

“In ruil voor ‘geen salsa-lessen te hoeven volgen’ geef ik Suus nu maar gitaarles”, schrijft Freek bij een video waarin dat te zien is. “Ik moet nog uitkijken dat ik niet wegbezuinigd word straks.” Zijn volgers denken echter niet dat zoiets snel zal gebeuren. “Ik hield echt niet van Nederlandse muziek tot ik jullie ‘leerde kennen’.. jullie zijn echt geweldig”, schrijft een trouwe fan en “Gelukkig gaat het niet alleen om de gitaar Freek, je stem kan ze niet inpikken”.

Het duo is tijdens de coronacrisis veel bezig geweest met het schrijven van nieuwe muziek. “We zijn wel veel bezig met muziek”, zei Suzan in het NPO Radio 1-programma De Taalstaat. “Ik vind het ook wel fijn dat muziek iets is dat altijd blijft. Al is er een totale lockdown en je mag helemaal niet meer naar buiten, ik heb nog steeds een piano en ik kan nog steeds iets schrijven. Dat is wel fijn.”