Sterren

Sylvie Meis bij belangrijk moment Damián

Nu Sylvie Meis afstand moet nemen van haar zoon Damián die bij zijn vader in Denemarken is gaan wonen, probeert ze hem wel zo veel mogelijk op te zoeken. Op Instagram laat ze zien dat ze bij een heel belangrijk moment van hem is!

Sylvie is ook afgereisd naar Denemarken om bij zijn allereerste voetbaltraining te zijn en die beelden zie je hierboven. Damián voetbalt bij Esbjerg, de club waar zijn vaders professionele voetbalcarrière is geëindigd.

Anderhalve week geleden maken Sylvie en Rafael in een bijzonder dubbelinterview bekend dat hun zoon intrekt bij zijn vader en zijn vriendin Estavana. Sylvie heeft toegegeven dat ze in eerste instantie helemaal niet blij is geweest met de verhuisplannen. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel”, aldus Sylvie. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken (…)Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas (haar verloofde red.) naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.”

Sylvie en Niclas stappen nog deze zomer in het huwelijksbootje in Italië.