Sterren

Sylvie Meis neemt afscheid van haar grote liefde

Het zijn emotionele dagen geweest voor Sylvie Meis. Ze heeft vorige week afscheid moeten nemen van haar zoon Damián die ze heeft afgezet bij Rafael en Estavana in Denemarken.

Een bittere pil voor Sylvie want ondanks alle mannen die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd, heeft ze één grote liefde: haar zoon en dat zie je in de video hierboven.

Sylvie is in Denemarken geweest om de eerste voetballes van Damián bij te wonen en ook haar verloofde Niclas is erbij geweest in het Deense Esbjerg. Hier heeft hij ook Sylvies ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet. Een echt familie-uitje dus!

Onlangs hebben Sylvie en Rafael in een bijzonder dubbelinterview bekend gemaakt dat hun zoon intrekt bij zijn vader om daar te gaan voetballen. Sylvie heeft toegegeven dat ze in eerste instantie helemaal niet blij is geweest met de verhuisplannen. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel”, aldus Sylvie. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken (…)Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.”