Sterren

Sylvie vertelt over 'pikant' vrijgezellenweekend

Sylvie Meis is weer terug van haar vrijgezellen-weekend. De presentatrice stapt binnenkort in het huwelijksbootje en ging dus twee dagen los met haar vriendinnen…

Ze vertelt zelf hoe ze het heeft gehad in de video bovenaan deze pagina. “Heel erg leuk”, zegt ze tegen de lokale verslaggever. Ze heeft een mooie tijd gehad.

Wanneer Niclas naar Hamburg komt voor de voorbereidingen op het huwelijk, wil ze nog niet zeggen. “Ik trouw niet morgen!” zegt ze. Wanneer de bruiloft wel is, zegt ze ook niet.

Bikini

Sylvie Meis vierde haar vrijgezellenfeest zoals wij haar vooral kennen: in bikini. De presentatrice deelde op Instagram beelden van het feest…

“I made it through the wildernis”, quote ze Madonna in de tekst naast een aantal foto’s. “Bachelorette-weekend in mijn favoriete spa-hotel met mijn girlgang uit Hamburg.”

Veel fans lieten weten dat ze er maar wat graag bij hadden willen zijn. Ook zeiden ze onder de indruk te zijn van haar outfit. “Geweldige trouw-uitrusting”, schrijft iemand. “Je ziet er ook zonder de jurk fantastisch uit, echt waar”, liet een ander weten.

Van uitstel komt geen afstel

Sylvie en haar grote liefde Niclas moesten eerder nog hun geplande droomhuwelijk voorlopig afblazen. Gelukkig hoefde Sylvie er niet lang om te treuren en dreef ze er in een filmpje zelfs nog de spot mee. Ook reageerde ze erop in het Duitse Bunte: “Er spelen belangrijkere dingen dan onze bruiloft. Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen.”