Sterren

Sylvie werkt zich in het zweet voor bruiloft

Sylvie Meis is hard aan het werk om zo strak mogelijk in haar bruidsjurk te passen. De presentatrice laat op social media zien hoe ze zich in het zweet werkt in de sportschool…

“Het is de ‘final countdown’, schrijft Sylvie bij de onderstaande foto. In de hashtags maakt ze duidelijk waar ze op doelt: “Bride to be!”

Haar volgers maken duidelijk dat er weinig werk meer aan de winkel is. “Wowww, zo mooi Sylvie!” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: “Nog een paar dagen en dan jullie mooie dag. Rustig aan de laatste dagen.”

Droombruiloft 

Aanstaande vrijdag zal Sylvie Meis in het Italiaanse Florence volmondig ‘ja’ zeggen tegen haar Niclas. Maar hoe gaat haar bruiloft eruit zien met al die coronamaatregelen in Italië?

Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel dezelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelde de 42-jarige presentatrice aan het Duitse Gala. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” De bruiloft duurt maar liefst vier dagen.

In juli vierde Sylvie haar uitbundige vrijgezellenfeest. Met haar vier beste vriendinnen bracht ze een aantal dagen door in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.