Sterren

TE KOOP: De door Dave in de prak gereden Lamborghini

De Lamborghini die door Dave Roelvink in de prak is gereden staat te koop. Op foto’s is te zien dat de neus van de peperdure Lamborghini Huracán er nog altijd af ligt…

Een schadebedrijf heeft de bolide te koop gezet voor een zacht prijsje van 114.750 euro. Dat is minder dan de helft van de nieuwprijs van ruim 276.000 euro, schrijft Autoweek.

In de verkooptekst is te lezen dat Dave’s ongeluk veel schade heeft veroorzaakt. De bestuurdersairbag, die van de passagier en die in de linkerstoel, zijn defect. Op foto’s is te zien dat de auto er wel heel anders uitziet dan tijdens het ongeluk van Dave en niet alleen door de gehavende neus. De auto is nu namelijk knalgroen, nu de bronskleurige wrap is verwijderd. De kilometerstand staat op 52.000 km.

Lamborghini Huracan Dave Roelvink

De auto is niet van Dave zelf, maar van ‘Mo Bicep’. De dj deelde de ochtend na het ongeluk zelf een foto van de in de prak gereden Lamborghini waar hij kort daarvoor nog zelf in reed. “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren”, schreef Dave. “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”