Sterren

Temptation-Arda en Amber krijgen kindje

Arda uit Temptation Island en verleidster Amber krijgen samen een kindje. Dit maken ze zondagavond bekend op Instagram.

“Well… 2020 was echt een hectisch jaar”, schrijft Arda op Instagram bij een foto met Amber’s babybuik. “We hebben veel up’s & down’s gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan.”

“Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook”, vervolgt hij. De dolblije Arda hintte al enkele weken naar het blije nieuws. “Er is iets op komst waardoor mijn leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan.”

“Met veel vreugde in mijn hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn!”

Amber

Amber deelt op Instagram het heftige verhaal achter de zwangerschap. De kans bleek namelijk zo goed als onmogelijk dat Amber ooit op natuurlijke wijze zwanger zou raken. De zwangerschap is dan ook een mirakel, volgens de verleidster.

View this post on Instagram

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

A post shared by Temptation Island 2020 🌴 (@ambervgxx) on

Arda was in Temptation Island 2020 te zien met zijn vriendin Elke. Tijdens zijn deelname ging hij vreemd met verleidster Eline, al was er ook al sprake van een klik met zijn huidige vriendin Amber. Kort na de opnames kregen Arda en Amber een relatie.

Turbulent Island

Het was dit seizoen weer een ouderwets turbulente versie van het programma, waarin meerdere kandidaten hun relaties verloren door overspel en zelfs een stel naar huis werd gestuurd. Zij ‘gaven later toe’ dat, volgens hen dus, alles aan het programma nep was. Die uitspraken zie je hieronder.