Sterren

Tino Martin reageert op 'slecht' optreden

Tino Martin gaf zaterdag een optreden met daarbij een luxe diner, maar fans waren niet te spreken over het optreden van de zanger. Zo vond een woeste fan dat het veel te duur was en Tino een heel slechte indruk maakte…

“Hij kwam te laat en brak zijn optreden al na 50 minuten af”, schrijft een fan aan Shownieuws. “En dat voor 150 euro. Het is de zoveelste keer, ik ben geen fan meer. Het is al de zoveelste keer dat hij dronken is”, beweert de fan. Ze wil haar geld terug. “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Inmiddels heeft ook het management gereageerd op het bericht van de fan. Aan Shownieuws vertelt het management: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was €150 per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Volgens het management van Tino was het optreden ook niet eerder gestopt. “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.”

Tino deelde zelf ook een aantal beelden van de betreffende avond. Die zijn hierboven te zien.