Sterren

Veel vraagtekens na ontmoeting Annemiek en Jan

Volgers van boerin Annemiek hebben haar zondag het vuur aan de schenen gelegd. Ze liet op haar Instagram-pagina zien dat zij op bezoek is bij boer Jan en het filmpje zorgt voor totale verwarring…

Annemiek is op een ‘Tour de Boer’, schrijft ze bij een foto en een filmpje van haar bezoekjes. Ze gaat niet alleen bij Jan langs, maar ook bij boer Geert-Jan.

Hieronder zie je hoe Annemiek langs ging bij boer Jan. Het filmpje kan je bekijken door op de foto naar rechts te klikken.

Nienke?

Het eerste wat de volgers van Annemiek echter zien, is de opvallende afwezige. Nienke is namelijk in geen velden of wegen te bekennen en dat is toch echt degene die het hart van boer Jan stal in Boer zoekt Vrouw!

Gelukkig heeft Annemiek een antwoord op de vele vragen. Als iemand schrijft: “Leuk om ook Jan weer te zien. Maar waar is Nienke?”, schrijft Annemiek terug: “Aan het werk!” Duidelijk. Maar hiermee is de kous nog niet af voor haar volgers.

Vragenvuur

De Instagram-post verandert spontaan in een uitgebreide Q&A. Hieronder de hoogtepunten:

Q: “Wie is toch die vrouw die er op alle foto’s bij staat?”
A: “Een vriendin van mij.”

Q: “Gaan boeren weleens op vakantie?”
A: “Natuurlijk.”

Q: “Wat heeft hij op z’n schouder???”
A: “Haha, dat is een pluk van mijn haar!”

Q: “Al een paardje uitgezocht?”
A: “Nee, ik heb er al twee!”

Q: “Als je bij alle boeren geweest bent, komt er dan ook een eindreportage?”
A: “Kan ter afsluiting wel een live stukje doen, kunnen jullie mij vragen stellen!”

Die live-video is er niet meer van gekomen. Al lijkt het erop dat de nieuwsgierigheid van haar volgers na deze uitgebreide ‘persconferentie’ wel is gesust…

(Bron foto’s: KRO-NCRV)