Sterren

Verraadt deze hint dat Nikkie de Jager de mol is?

Wie is de Mol?-fans opgelet! Molloten zijn gaan speuren en het zou zomaar kunnen dat de mol van het jubileumseizoen nu al bekend is… Het nieuwe make-up palette van Nikkie de Jager bevat namelijk twee opvallende namen.

Zo vertelt YouTuber Siem over de nieuwe aanwijzing: “Ene Marit die stuurde het volgende. Nikkie de Jager die heeft vorige week namelijk een make-up iets uitgebracht. […] En nou vallen er twee namen van haar make-up dingetjes erg op. ‘Underground’, ondergrond en ‘plottwist’. Zat Nikkie dus ondergronds en is zij dit keer de mol, wat een plottwist zou zijn omdat zij vorige keer kandidaat was..?”

Het blijft vooralsnog gissen, maar dit lijkt wel een ijzersterke hint in de richting van de mol…

 

Hit op tv

De eerste aflevering van het populaire programma heeft afgelopen zaterdag enorm goed gescoord. Naar de aftrap hebben ruim 2,6 miljoen mensen gekeken. Te zien was dat tien oud-deelnemers weer op zoek gingen naar de saboteur van het programma. Het zijn: Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Tina de Bruin, Ron Boszhard, Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager, Peggy Vrijens, Ellie Lust, Patrick Martens en Horace Cohen. Tina de Bruin is als eerste afgevallen. Het extra seizoen is ter ere van het 20-jarig bestaan van het programma dat elk seizoen miljoenen kijkers trekt.