Sterren

Dolblije Viktor mag weer op pad met Mr. Frank Visser

Viktor Brand is héél blij! De opnames van het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak zijn weer van start gegaan en dat betekent dat Viktor weer aan de slag mag. De presentator deelt ook beelden van hoe de opnames er nu aan toe gaan, nu er rekening gehouden moet worden met alle maatregelen rondom het coronavirus.

“We mogen weer!” schrijft een blije Viktor op Instagram. Op de foto is te zien hoe Viktor een touch up krijgt van een visagist, maar wel op een veilige manier: afgeschermd en wel. Kees Tol verheugt zich nu al op de nieuwe aflevering. Zo reageert hij onder onderstaande foto met:” YEAHHHH!!!! Ik kan niet wachten!” Andere volgers geven ook aan uit te kijken naar een nieuwe aflevering. Zo schrijven enkele volgers: “We kijken er naar uit!” en “Verheug me er op! Heel veel succes met opnames, blijf wel gezond…”

Ook deelt Viktor beelden van hoe het er nu achter de schermen aan toe gaat. Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn er namelijk nogal wat veranderingen. Zo vertelt Viktor: “Kijk, Meester Visser 2.0 corona-style. Het publiek allemaal genummerd en op 1,5 meter afstand…. En daar het bureautje van de meester (…) Dus ja! We zijn weer begonnen en dat is hartstikke fijn.”