Sterren

Volgers Bibi Breijman bezorgd na kwelling

Oei, dat moet even schrikken zijn geweest voor vlogster Bibi Breijman. Terwijl ze een vlog voor maandag aan het filmen was, met nieuwe make-up, bleek dat ze niet (goed) de gebruiksaanwijzing van een product gelezen heeft…

Op haar social media deelt ze dan ook twee foto’s waarop haar gezicht te zien is met rode irritatie-plekken. Ze lijkt voorlopig nog wel even last te hebben van de kwelling. “Oeps dit gebeurt er als je niet de gebruiksaanwijzing leest. Nieuwe #makeupmonday is een beetje fout gegaan…”, schrijft ze bij onderstaande foto’s.

Veel volgers reageren bezorgd op het make-up-incident. “Het ziet er pijnlijk uit”, “Oeh, ook van het uitzuig-apparaat zeker, heb ik ook gehad na de eerste keer”, “O jee ziet er heavy uit Bibi… Ben benieuwd, ik ga kijken maandag dit moeten we dus niet na doen” en “Oh jee… beter even niks op de huid doen.. Zat er iets in waar je niet tegen kan?”

Bijzondere foto met Anouk

Bibi kwam eerder deze nog in het nieuws met een heel andere reden. Ze deelde op haar Instagram namelijk een bijzondere jeugdfoto met haar grootste idool: zangeres Anouk. Een bijzonder moment dat de YouTube-ster nog lang is bijgebleven, zoals hier is terug te zien.